[BM] MPL MY Musim 12 Playoffs Hari 1

[BM] MPL MY Musim 12 Playoffs Hari 1

0 views

11 0
PLAYOFFS HARI 1

Pembukaan Playoffs MPL MY Musim ke-12 dimulakan dengan persembahan skill diantara THQ dan MPNC. MPNC yang mendapatkan buff di patch terbaru ini dijangka bakal menjadi penguasa MPL MY yang sebenar. Manakala, Team HAQ yang mempunyai kebolehan tersembunyi semakin memberi cakaran maut buat pihak lawan mereka. Mampukah sang rusa mengalahkan sang harimau bintang? Atau adakah hukum alam akan terjadi?

Todak yang kian stabil kini menunjukkan potensi sebenar mereka. Selepas melakukan beberapa perubahan pada lineup mereka, Todak bersedia untuk menghadapi Sang Musang, Team Lunatix. Perlawanan ini bakal menjadi perlawanan timbal balik buat Lunatix selepas kalah 2-0 di regular season. Mampukah mereka membalas dendam diatas kekalahan lampau mereka?

Homebois yang berada di hadapan, sedang menunggu pihak lawan mereka diantara THQ dan MPNC. Pasukan manakah yang akan menjadi batu penghalang buat Homebois untuk menuju ke peringkat seterusnya?

⚔️ THQ vs MPNC | 12:30 PM
⚔️ TDK vs LTX | 3:00 PM
⚔️ HB vs TBD | 5:30 PM

YouTube: MPL Malaysia
Facebook: MPL Malaysia

#MPLMYS12 #MLBB #MLBBEsports #MPL #IniGayaKita #MI5IMALAYSIA
view more
You may be like
The video on the site is from youtube, and if there are any infringement or other questions please contact us(wen@ousaa.com), we will remove it within 24 hours.