(BM) MAL MY S1 Musim Liga Minggu 3 Hari Ketiga

(BM) MAL MY S1 Musim Liga Minggu 3 Hari Ketiga

0 views

3 0
MAL MY S1 Musim Liga Minggu 3 Hari Ketiga

Mobile Legends: Bang Bang Academy League Malaysia (MAL MY) adalah liga professional divisyen kedua selepas MPL di Malaysia di mana pasukan-pasukan MPL dapat membentuk pasukan sekunder mereka dan menggalakkan pemain-pemain baru untuk merebut slot ke MPL.

Sebanyak 16 pasukan akan bertanding dalam MAL Musim Pertama. Hanya 4 pasukan dari setiap Conference akan mara ke peringkat playoffs

Di Hari Ketiga, Minggu Ketiga MAL MY S1, perlawanan pembukaan di antara Barracuda Beta dan Todak Legion yang sama sama berada di kedudukan teratas Affiliate Conference pada minggu ini. Adakah ini akan menjadi perlawanan sengit yang kita nanti nantikan?

Di perlawanan kedua, kita akan melihat Vampire X Reaperz mencuba untuk mengutip mata ke atas MV Dream Esports yang sudah berada di antara kedudukan empat teratas di Affiliate Conference. Siapakah yang akan menundukkan pihak lawan mereka? Mari kita saksikan!

Perlawanan ketiga diteruskan bersama Team Haq Rookies dan JP Niners dalam percubaan untuk menyapu semua mata dan mara ke kedudukan yang lebih selesa. Siapakah yang akan mendominasi perlawanan ini?

Perlawanan penutupan minggu ini di MAL MY Musim 1 dengan perjuangan diantara Kelantan dan MSL x UKM Aero. Pasukan mana yang akan menamatkan minggu ini dengan sapuan mata penuh sekali gus mendaki tangga kedudukan pada minggu ini? Saksikan bersama kami!

⚔️ BRD vs TDK
⚔️ VxR vs MV
⚔️ THQ vs JP
⚔️ KEL vs MSLA


#INIMASAKITA #MALMY #MLBB #MLBBEsports
view more
You may be like
The video on the site is from youtube, and if there are any infringement or other questions please contact us(wen@ousaa.com), we will remove it within 24 hours.